Vormelingen op bezoek bij zusters Franciscanessen

Vormelingen op bezoek bij zusters Franciscanessen

Op 25 april j.l. gingen de vormelingen uit Nijverdal, Hellendoorn en Rijssen op bezoek bij de zusters Franciscanessen in Denekamp. De zusters bieden een speciaal programma aan voor vormelingen. Het leven van Franciscus van Assisi staat daarin centraal. Actief en creatief gaan de vormelingen hiermee aan de slag. Na een eerste aarzeling, want zo’n klooster en zusters in habijt zijn voor de meesten toch wat vreemd, komt de sfeer er goed in. Er wordt meegezongen en gedanst met de aanstekelijke liedjes. In stilte wordt naar de film over Franciscus gekeken en er wordt hard gewerkt in de verschillende groepjes! De broodjes kroket gaan er ook goed in! Na een mooie afsluiting gaat het weer huiswaarts. Het was een mooie, gezellige, leerzame en vooral leuke middag!

Meer Nieuws