St. Sebastianus - Hellendoorn

Koren

Koren

Kinderkoor
Het koor bestaat uit kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool. Zij verzorgen de gezinsvieringen. Af en toe wordt er ook in een verpleeghuis gezongen. De wekelijkse repetitie is op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in het “Bastion”.

Facebook: Kinderkoor "De Bastiaantjes"

Pajoko
Pajoko is het koor van de Sint Sebastianuskerk in Hellendoorn. De naam betekent parochieel jongerenkoor. Het koor bestond in het begin enkel uit dames/meisjes in de leeftijd van 12 tot 35 jaar. De naam paste toen nog goed bij de groep. Inmiddels bestaat het koor uit ongeveer 50 leden in de leeftijd van 20 tot 60+. De naam Pajoko is gebleven maar de naam wordt niet meer uitgelegd als parochieel jongerenkoor. De reden dat we de naam niet aanpassen is het feit dat de naam inmiddels een begrip is geworden in Hellendoorn en omstreken.

Iedere maandagavond repeteren we van 19.00 uur tot 20.25 uur in de Sint Sebastianuskerk te Hellendoorn.

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit moderne religieuze muziek. Meestal zingen we in het Nederlands, soms in het Engels, maar we maken ook wel eens een uitstapje naar een ander genre.

Ongeveer één keer in de maand zingen we in onze eigen parochiekerk. De ene maand is dit ter opluistering en de andere maand bereiden we met een eigen werkgroep een themaviering voor. Verder worden we ook regelmatig gevraagd om in andere kerken te zingen. Ook zingen we in bejaarden- en verzorgingshuizen.

Natuurlijk doen we meer dan zingen alleen. Binnen het koor speelt gezelligheid een grote rol. De sterke kracht van Pajoko is dan ook dat we ondanks het grote verschil in leeftijd altijd veel lol hebben. Evenementen waar we met veel plezier op terugkijken zijn: ons reisje naar Ibbenburen, onze musical ‘De (on)eindige reis (die we in 2017 voor de vierde keer op gaan voeren), ons reisje naar Polen, een weekend met z’n allen naar Texel, ons 25 jarig jubileum, zingen in de gevangenis, het opnemen van een eigen cd, de feestavonden en zo kun je nog wel even doorgaan.
Kijk ook eens op onze website www.pajoko.nl 
of volg ons op www.facebook.com/PajokoHellendoorn

Sebastianuskoor

Het koor bestaat uit dames en heren, gemiddelde leeftijd 70 jaar. Verzorgen 1-2 keer per maand een viering.

left cloud