De vieringen in onze kerken

22-10-2020

De vieringen in onze kerken, update per 21 oktober 2020.

We mogen vieren in onze kerken met max. 30 personen, in ieder geval t/m het weekend van 14/15 november. Voorgangers, assistenten en koorzangers worden hierin niet meegeteld. Voor koorzang geldt: max. 4 personen.

Reserveren voor de vieringen is hierdoor verplicht, dat kan via deze website, zie de knop rechtsboven in de hoek: inschrijven voor vieringen. Ook kunt u contact opnemen met het secretariaat van uw eigen kerk.

We adviseren u dringend om een mondkapje te dragen als u naar de kerk komt. Wanneer u op uw zitplaats zit en tijdens de communiegang mag het mondkapje af. 

Voor uitvaarten wordt een uitzondering gemaakt, hiervoor geldt de richtlijn van max. 30 personen niet. In iedere kerk is uitgerekend wat dan wel het maximum bezoekers is, de uitvaartcoördinator en uitvaartondernemer zal dit met de nabestaanden afstemmen.

U kunt op zondag om 10.30 uur ook een viering online bekijken, voorlopig liften we mee met de vieringen die verzorgd worden door RK Overijssel Zuidwest. Zie hiervoor deze website, de knop rechtsboven in de hoek live vieren en video’s bekijken. Binnenkort zijn de vieringen te volgen vanuit de Dionysiusparochie in Rijssen, we berichten u zodra dit mogelijk is.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben of behoefte aan een gesprek, neem vooral contact met ons op.

Met hartelijke groet,

 

het pastoraal team.