Activiteiten

Bijbelquiz 2019 - 19:45

01-11-2019 - Nijverdal

Op vrijdag 1 november wordt, voor de 10e (en laatste) keer, de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld, in het gebouw “Bunga Tandjung”, Molukkenstraat 4. Vanwege het lustrum zal er een feestelijk tintje aan gegeven worden.

De NBG-Bijbelquiz staat garant voor een gezellige avond. Spannend en ontspannend tegelijk. Spannend, omdat het een wedstrijd is, maar ook óntspannend, want de quiz bevat veel humor en interessante weetjes. Of je nu een doorgewinterde bijbellezer bent, of iemand met niet zo veel bijbelkennis, de (multiple-choice) vragen zijn zo gemaakt dat iedereen plezier en uitdaging kan beleven aan de quiz. De vragen worden op speelse wijze ingeleid door een kort filmpje. Wil de Bruine leidt ons door de quiz.  

Iedereen is welkom op vrijdag 1 november. De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45u) en zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Toegang is gratis. Je kunt je aanmelden als team (4 á 5 pers.) of individueel, maar je kunt uiteraard ook als toeschouwer komen.
Tijdens de quizavond maak je en passant kennis met het werk van het NBG.

Aanmelden kan via eigen kerk / kring of rechtstreeks bij de werkgroep NBG Nijverdal:

tichelermarcel@gmail.com, mobiel: 06-28605612