Activiteiten

Nacht van Gebed - 20:00

21-06-2019 - Nijverdal

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van vrijdag 21 op zaterdag 22 juni in “Het Centrum”, Constantijnstraat 7a in Nijverdal. De Nacht begint om 20.00u en duurt tot 02.00u. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Neem voor vragen contact op met: Robbert Jan Perk, 06-2219 7495 of e-mail rjperk@wxs.nl,

of Marcel Ticheler, 06-2860 5612, e-mail tichelermarcel@gmail.com

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht.

Ook op zondag 16 juni, de Zondag van de Vervolgde Kerk, zal in veel kerken in de diensten speciale aandacht worden gegeven aan onze vervolgde broeders en zusters.