Activiteiten

Jubileumconcert Gospelkoor Shine - 20:00

18-05-2019 - Nijverdal

Op zaterdag 18 mei 2019, aanvang 20.00 uur staat, in het Centrum, Constantijnstraat 7a in Nijverdal, het  jubileum concert gepland van Gospelkoor Shine! . 

De afgelopen 20 jaar hebben wij onze medewerking verleend tijdens kerkdiensten in Nijverdal en ver daarbuiten. 
De laatste jaren hebben we samen met ds. Arjen van der Spek themadiensten mogen maken met liederen van bekende artiesten. 
In onze laatste themadienst “Fragile” staan liederen van Sting centraal.
Het is ons doel om het Evangelie van onze Heer Jezus Christus met enthousiasme uit te dragen, en hiermee harten te mogen raken!

Samen met onze bevlogen en enthousiaste dirigent André Bijleveld, zijn we hard aan het werk om er een mooie avond van te maken. Het repertoire is een mix van liederen van de afgelopen 20 jaar en natuurlijk ook een aantal nieuwe songs. Met onze geweldige solisten en begeleid door een fantastische band zal het weer één groot feest worden waar je beslist bij moet zijn!

Om het feestje compleet te maken zijn we op zoek naar oud leden en belangstellenden die tijdens het concert zin hebben om “een gevoel van ooit” mee te beleven. We nodigen hen uit om mee te doen bij een workshop olv Andre Bijleveld op woensdag 15 mei, om 21.00u!
Wil je hieraan mee doen of wil je meer informatie, meld je dan aan via www.gospelkoorshine.nl 
Kosten van de workshop zijn € 15,- (inclusief toegangskaartje van het concert. )

Kaarten voor het concert bedragen €10,- en zijn te verkrijgen via onze site: www.gospelkoorshine.nl , bij  bakkerij Nieuwenhuis,  óf via onze koorleden.

Meer informatie over ons kunt u vinden op onze site: www.gospelkoorshine.nl 
of op de facebooksite: 
https://www.facebook.com/Shine-Gospelkoor-340375903419927/