DAGELIJKSE UPDATE VAN PASTORES I.V.M. CORONA

23-03-2020

23 MAART 2020 UPDATE PAROCHIE SINT MARCELLINUS I.V.M. CORONA

Update – hoe werkt het?

De updates van de vorige dagen laten we staan. Die meldingen gelden namelijk nog steeds. Alleen als er wijzigingen zijn en ze niet meer gelden worden berichten verwijderd.

Eigen vieringen via internet

De afgelopen dagen hebben we volop test gedaan om zelf vieringen te kunnen opnemen en uit te zenden. We doen dat voor de drie parochies H. Kruis, H. Lebuinus en Sint Marcellinus. Komende woensdag gaan we echt van start. De vieringen kunt u volgen (op computer, tablet of smartphone) via een link op onze websites. Ze worden dan via YouTube live uitgezonden (technisch streaming). Later maken we een iets mooiere versie die terug te kijken via YouTube. Voor wie de link alvast wil weten: RK-Overijssel zuid west. Daar kunt u de viering van afgelopen zondag terugkijken.

Woensdag 25 maart om 10 uur is de volgende viering op het Hoogfeest van de Aankondiging van de Heer / Maria Boodschap. Zo kunnen we samen met elkaar verbonden zijn.

Nieuwsbrief in voorbereiding

Er is een Nieuwsbrief in voorbereiding. Deze gaan wij deze week verzenden (per e-mail) en is bedoeld voor zoveel mogelijk parochianen. Als deze Nieuwsbrief gerealiseerd is, zal de update komen te vervallen.

Website

Via de website van de parochie houden we u ook op de hoogte van ontwikkelingen en bieden we bezinnende teksten aan. Kijk regelmatig op de website:  www.sintmarcellinus.nl

Voor een pastoraal telefoongesprek zijn onze pastores bereikbaar.

M Brinkhuis

06 33 75 60 89

ma- do, za-zo

R Cornelissen

0570 61 90 87

di-zo

J Koopman

06 12 57 34 82

ma- do, za-zo

W Wichers Schreur

06 83 22 95 37

ma-di, do-zo

 

Vragen: Wilt u reageren of een vraag stellen dan kan dat aan diaken Marc Brinkhuis (mbrinkhuis@heiligelebuinus.nl of 06-33756089). Algemene vragen worden algemeen beantwoord in deze update. Voor specifieke vragen nemen wij contact op.