Activiteiten

gezellige inloopochtend Trefpunt Minima - 00:00

31-03-2023 - Nijverdal

Dinsdagmorgen 21 maart is er onder leiding van Jennie en Manny door de deelnemers van de inloopochtend van Trefpunt Minima een mooi bloemstukje voor de Pasen gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de socioruimte van de Bendien Smitshof waren er in totaal 14 personen aanwezig die een bloemstukje konden maken. Het was een gezellige ochtend waarbij de deelnemers, onder het genot van een kopje koffie of thee, ook met elkaar kunnen praten over de zorgen en eventuele problemen waar ze tegen aan lopen. Een moment van herkenning, maar ook soms onderwerpen die de aandacht van de gemeentelijke overheid verdienen.
Deze onderwerpen worden dan weer op de agenda van het Cliëntenplatform gezet zodat het met de wethouder besproken kan worden. Op deze manier hoopt ook Trefpunt Minima een bijdrage te kunnen leveren aan het helpen oplossen van knelpunten voor de Minima in deze gemeente. Maar een inloopochtend is vooral bedoeld om elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer.

Voor de inloopochtend van april staat een bezoek aan Intratuin op het programma. Nadere berichtgeving daarover volgt nog.
De activiteiten voor de inloopochtend kunnen allemaal gratis aan de deelnemers aangeboden worden, mede dankzij een mooie bijdrage vanuit het dorpsbudget Nijverdal.