Activiteiten

Open Huis Pop - Up store - 13:30

03-12-2022 - Nijverdal

Op zaterdag 3 december opent de Pop-Up Store -Grotestr. 180- de deur voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn tussen 13.30 en 16.00 uur.

Sinds een half jaar is de Pop-up store nu geopend. In eerste instantie om alle spullen, die begin dit jaar voor de Oekraïense vluchtelingen zo gul zijn gedoneerd door de inwoners van Hellendoorn, een goede plek te geven. Door een samenwerking van Stichting De Welle en Noabers voor Noabers, vrijwilligers van beide organisaties werken samen in de winkel, kunnen nu ook statushouders en mensen die het financieel niet breed hebben een beroep doen op de Pop-up store.

De Pop-up store is een winkel met tweedehands goederen, zoals kleding, huisraad en speelgoed.  Winkelen kan met behulp van een strippenkaart die via verschillende organisaties (Voedselbank, Stichting De Welle, Noabers voor Noabers en Trefpunt Minima) verstrekt worden. Kom dus op 3 december gezellig binnenlopen, kijk eens rond hoe het er uit ziet en schuif daarna lekker aan voor de koffie! We vertellen graag meer over de Pop-Up Store!