Activiteiten

Pop-Up store - 00:00

30-11-2022 - Nijverdal

 

zie nieuw bericht Kleding gezocht voor Pop-upstore

 

Pop-Up Store . . .

Enkele ondernemers zijn bereid geweest het winkelpand van de oude Blokker/Braakman C aan de Grotestraat 180 ter beschikking te stellen aan Stichting De Welle en Stichting Noabers voor Noabers. Er zal een Pop-up Store ingericht worden. In deze Pop-up Store zal kleding, bedlinnen, huishoudelijk textiel, speelgoed, en nog veel meer aangeboden worden. Er is zelfs een kunstuitleen.

De officiële opening zal zijn op vrijdag 3 juni om 10.00 uur (winkel die dag open tot 14.00 uur).  Wij zijn erg blij dat de nieuwe wethouder sociaal domein Peter Lage Venterink de winkel officieel zal openen!

De winkel zal ongeveer 9 maanden open zijn op de volgende momenten: dinsdagmiddag van 14.00 -16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 -12.00 uur.

Het is een mooi initiatief waarmee er weer veel mensen blij gemaakt kunnen worden in deze toch al moeilijke tijden.

De medeburgers die bij de stichtingen, die zich inzetten voor de minima en/of vluchtelingen, bekend zijn, ontvangen voor vrijdag 3 juni een strippenkaart en een begeleidende brief. Met deze strippenkaart kunnen zij 10 x gratis komen winkelen.  Is de kaart vol, dan ontvangen zij een nieuwe in de winkel.

Mochten er medeburgers zijn die tot de doelgroep horen, maar geen enveloppe hebben ontvangen dan kunnen ze een mailtje sturen naar noabersvoornoabers@outlook.com  of zich tijdens de openingstijden melden bij de winkel