Activiteiten

Huis aan huis collecte OZO - 00:00

26-06-2021 - Nijverdal

Van 21 t/m 26 juni gaan in de gemeente Hellendoorn weer zo’n 150 collectanten op pad om voor de Overijsselse Zieken Omroep midden Overijssel, huis aan huis een bijdrage te vragen. De medewerkers van de OZO hebben de laatste weken ervaren dat er veel lieve mensen zijn in de gemeente Hellendoorn die vaak heel spontaan reageerden op het verzoek te helpen met collecteren, en zo heeft de OZO er ook voor 2021 een aantal nieuwe collectanten bij gekregen.

De collectanten komen aan de deur in Haarle, Kruidenwijk, Hulsen, Hellendoorn en Nijverdal.

De OZO ziekenomroep bestaat al ruim 60 jaar en werkt nog steeds zonder subsidie. Daarom zijn de huis aan huis collectes, in de gemeentes waar de OZO haar uitzendingen verzorgd, van groot belang.

Binnen de gemeente Hellendoorn worden regelmatig OZO uitzendingen verzorgd in:
De Blenke,  De Hoge Es, Prins Claushuis, De Parallel en dagbesteding Uit en Thuis in Daarle.
Ook werkt de ziekenomroep via de Kerkradio op de eerste donderdagmorgen van de maand mee aan de uitzending Intermuzikaal in Nijverdal. De OZO is haar collectanten ontzettend dankbaar dat dit alles, mede door die inzet mogelijk blijft.

Om dit alles te kunnen blijven doen heeft de OZO niet alleen uw geldelijke steun nodig, maar zit de ziekenomroep ook verlegen om nieuwe medewerkers.
Wilt u meehelpen om de techniek of de presentatie te verzorgen in één van de tehuizen, meldt u dan aan via info@ozo-middenoverijssel.nl of
op nr. 0548-612329.

De  OZO vraagt u ook om de vele collectanten niet in de kou te laten staan.