Activiteiten

Nieuwsbrief - 10:01

04-11-2020 - Rijssen

Beste parochianen,                                                                                                      Rijssen, oktober 2020

 

Het zal u heus niet zijn ontgaan dat er opnieuw forse maatregelen zijn genomen om te trachten het coronavirus niet verder te verspreiden.

 

Ook voor onze geloofsgemeenschap betekent dit opnieuw veranderingen/aanpassingen.    

Hieronder zit u de aanpassingen voor dit moment:

 

Tot en met 15 november a.s. mogen maximaal 30 personen de zondagsviering bijwonen.

U dient zich hiervoor wel vooraf aan te melden. Dit moet dan wel uiterlijk woensdag voorafgaand aan de eucharistieviering plaatsvinden en wel voor 11.30 uur.

Dit kan via de website van de St. Marcellinus  www.sintmarcellinus.nl  of telefonisch bij het parochiebureau. Bereikbaar op tel. 0548 - 512456.

De koren waren na de zomer weer enthousiast van start gegaan in een kleinere setting. Zij moeten dit helaas ook weer staken. De zang wordt nu weer vanaf de koorzolder verzorgd met maximaal 4 personen met inachtneming van de 1,5 meter.

 

De jaarlijkse uitreiking van de Marcellinuspenning  gepland voor 18 oktober jl., wordt verschoven naar een nader te bepalen datum.

 

Helaas hebben we ook moeten besluiten om de Allerzielenvieringen van 1 en 2 november a.s. niet te laten doorgaan. We weten hoeveel waarde parochianen hechten aan deze viering. Zodra de mogelijkheid er weer is zal gekeken worden wanneer deze viering, waarin we in het bijzonder onze dierbare overledenen van het afgelopen jaar gedenken, alsnog kan plaatsvinden. Er wordt door het pastoresteam een Allerzielenviering van te voren opgenomen.

Deze zal op maandag 2 november a.s. om 19:00 uur te zien zijn via de website van de Sint Marcellinus  www.sintmarcellinus.nl  ( Zie de afbeelding hieronder het blokje ‚ „Live vieren en video’s bekijken“)

In deze viering zullen alle overledenen van de Marcellinusparochie waardig worden herdacht.

                                                                             

               

Met vriendelijke groet LR en DO

Geloofsgemeenschap H. Dionysius