Activiteiten

Noabers voor Noabers - 00:00

15-11-2020 - Nijverdal

Omdat de ABN AMRO foundation helaas geen grote activiteiten kan organiseren mochten we dit voor jaar als Noabers voor Noabers een aanvraag in dienen. We besloten om iets leuks te organiseren voor de jeugd tot en met 9 jaar uit gezinnen die het minder breed hebben. Dit werd een tas met leuke dingen om je buiten mee te vermaken, die in de meivakantie is rondgebracht bij de bij ons bekende gezinnen.

In de zomervakantie is er door Noabers voor Noabers, met de hulp van de Rotary Hellendoorn-Nijverdal, een mooie zomertas samengesteld voor gezinnen met kinderen van 9 tot en met 13 jaar. Ook deze werd bezorgd bij de bij ons bekende adressen.

In september bleek dat we nogmaals een aanvraag mochten doen hebben we onze focus gelegd op de gezinnen met tieners van 13 jaar t/m 17 jaar.

Deze herfstvakantie worden zij verrast met een tas die ze zelf kunnen opleuken met een stift. In die tas zit onder andere " maak je eigen quizpotten" zodat ze dit daarna gezellig kunnen spelen met vrienden off-en online. En alle ingrediënten en het recept voor een vogelvoedertaart. Daarnaast hebben we nog wat beauty producten, een herbruikbaar mondmasker,  een klein cadeautje en iets te snoepen bijgevoegd. Enkele plaatselijke ondernemers en particulieren hebben er ook hun steentje aan bijgedragen, daar zijn wij hen zeer dank baar voor. Noabers voor nabers hoopt ook nu weer bijna 150 gezinnen blij te maken met de leuke bezigheidstas in deze rare tijd. We wensen hen er veel plezier mee.

Mochten er nu gezinnen zijn die denken tot de minimagroep te behoren en niets hebben ontvangen:
Stuur een mailtje naar noabersvoornoabers@outlook.com of neem telefonisch contact op met Naobers voor Noabers: tel: 06-25 15 94 43, bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 en 15.00 uur.

Zij zullen dan contact met u opnemen voor eventuele verdere afspraken.