Activiteiten

Bedevaart naar Banneux - 00:00

01-01-2020 - Nijverdal

Gaat u ook met ons mee op bedevaart naar Banneux ?

Dit jaar, van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 juni gaan we vanuit het bisdom Utrecht weer naar Banneux. Dit jaar is een jubileum jaar.
Banneux, de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. Het is de plaats waar Maria in 1933 is verschenen aan Mariette Beco. U denkt misschien: maar dat is niets voor mij, ik heb al genoeg aan mezelf. Juist tegen u wil ik zeggen: het is goed om nu mee te gaan. Dit is juist wel iets voor u.

We gaan vijf dagen, met een arts, verpleegkundigen en brancardiers en vele vrijwilligers in ons midden, om het u zo aangenaam mogelijk te maken. U hebt niets te sjouwen met uw koffer. Als u dat wenst wordt u geholpen bij het in- en uitstappen, met het eten en drinken en met het naar bed gaan.

In Banneux zijn er voldoende rolstoelen en rollators aanwezig.
En dat alles voor een prijs van € 330, 00. U stapt in uw eigen regio in de bus. Alles wordt voor u geregeld, ja, als u dat wenst gaat er iemand met u mee om een kaarsje op te steken of voor het kopen van een souvenirtje.

In die vijf dagen volgen we een compleet pelgrimsprogramma. Elke dag een Eucharistieviering. Maar ook het bidden van een Kruisweg, de viering met handoplegging en samen naar de Bron gaan, de weg die Maria wees aan Mariette Beco en samen hulde brengen tijdens de lichtprocessie. We gaan met eigen priesters, zodat alle vieringen in het Nederlands zullen verlopen. Telkens met onze eigen groep mensen. Wordt het u even te veel, dan doet u gewoon even niet mee. Er is voldoende tijd voor ontspanning.

Meer informatie of opgave (voor 1 mei a.s.):

Marry Kogelman        06 518 434 24
Wilma Luttenberg      06 519 237 62

Eventueel komen we bij u thuis voor verdere informatie.