Activiteiten

Concert in de kerk - 20:00

21-06-2019 - Nijverdal

Op vrijdag 21 juni is er om 20.00 uur in de Sint Antonius van Paduakerk te Nijverdal een Benefietconcert, door de Twente zangers uit Rijssen.
Dit met medewerking van Mannenensemble Espressione o.l.v. Ajran Wouters en Jan Lenselink op de vleugel.

De opbrengst is voor Roy Scholten, hij kan geopereerd worden in Zwitserland

Door een bedrijfsongeval is Roy Scholten rolstoel gebonden en heeft een dwarslaesie. Hier in Nederland kunnen ze niets meer voor hem betekenen, zolang hij zijn been niet kan op tillen. Maar hij weet zeker dat er veel meer in zit.
Hij is met mensen uit Nederland in contact gekomen die geopereerd zijn in Zwitserland, 
1 Nederlandse man is in 2015 geopereerd, die heeft goede resultaten opgeleverd.
Een andere Nederlandse man is een aantal maanden terug geopereerd en is nog in revalidatie, hij ziet nu al vooruitgang. Roy is zeer positief ingesteld en wil alle kansen aangrijpen om net als de andere twee personen uiteindelijk weer te kunnen lopen en heeft ook een afspraak gemaakt bij Professor Marc Possover in Zwitserland. De Professor is erg enthousiast en Roy komt in aanmerking voor de operatie.
“Ik ga jou weer leren staan en lopen met behulp van rollator of krukken” en tevens kan de blaas / darm functie verbeterd worden volgens de professor.

Er wordt een neurostimulatie pacemaker in zijn bekken geplaatst en die wordt op 4 zenuwbanen aangesloten die je nodig hebt om weer te leren staan en lopen waardoor er weer spiermassa gaat ontstaan.
Roy is zeer gemotiveerd en gaat er voor de volle 100 procent voor!!

Voor de operatie is een bedrag van 80.000 euro nodig!
Roy is een crowdfundingsactie begonnen om zo het geld bij elkaar te krijgen.

Kaartje kost 15,- gezinsprijs 40,- en gaat naar het goede doel. Betaling aan de kassa op de avond zelf, vrijdag 21 juni aanvang 20.00 uur.

meer informatie of opgave bel : 06 576 280 68 of
mail : projectzwitserland@outlook.com
voor een persoonlijk berichtje .

.