JMMF

Zondag 9 oktober 2017 staat in het teken van het Jan Mulder Memorial Fund. Ook dit jaar hebben we weer een heel mooi project gekregen van pater Bernard Roosendaal, karmeliet op de Filippijnen.

In het Sierra Madre berggebied, ver weg van de bewoonde wereld,  erg geïsoleerd, leven de Dumagats. Dit is een van de stammen van de Filippijnen. Zij worden ‘vergeten’ door de regering en zijn de armste onder de armen. Ze hebben meestal veel kinderen en vaak krijgen zij geen onderwijs.
Met de groep ‘aetas’ hebben de karmelieten contact en het plan is om er een klaslokaal te bouwen, het oude hutje staat op instorten, zodat de kinderen naar school kunnen en hun  cultuur kan blijven bestaan.

Voor € 2000,=  kan er al gebouwd worden en we hopen dan ook van harte dat wij dit voor hun kunnen realiseren. Dit moet lukken met uw hulp! Dit kan door een bijdrage te doen tijdens de collecte op 9 oktober, maar ook door een gift op:
Reknr: NL74 ABNA 053 36 27 850 t.n.v.:  Jan Mulder Memorial Fund

Alvast onze hartelijke dank  en we zien u allen graag tijdens de viering, met medewerking van ‘ons’ Filipijnse  koor Himig Natin.

meer informatie op: www.janmuldermf.nl/

De foto's van de viering  van zondag 18 oktober 2015 staan in de fotogalerij op deze website!

 1 mei 2018: Ook foto's van de bouw van de kliniek en de eerste dagen staan in de fotogalerij.

Onder publicaties staat het verslag van JMMFviering 2014 - 2015 - 2016 en 2017

Contactpersonen

Petra Akse

Klik hier om naar Innovatief pastoraat te gaan