Activiteiten

Geloof in Gesprek - 19:30

28-01-2018 - Nijverdal

Tijdens de Week van Gebed van 21 t/m 28 januari willen we een vervolg geven aan de Geloofsgesprekken die we afgelopen jaar met veel enthousiasme rond dezelfde periode hebben gevoerd.
Naar elkaar luisteren en delen wat geloven in God voor je betekent, op alledaagse en bijzondere momenten. We hebben ontdekt dat het mensen aan elkaar bindt als ze hun geloofsverhalen met elkaar delen. Mensen komen dichter bij elkaar en dichter bij God.

We doen dat gewoon in een huiskamer, met 5 tot 8 personen en een gespreksleider. Niet over  theologische meningen, wel over God, over Christus en over de Geest, en hoe we met Hem te maken hebben gekregen in ons leven. Met een spelvorm om het gesprek op gang te brengen, in ontspannen sfeer, open en belangstellend zonder elkaar te beoordelen.

Bij deze tweede ronde ‘Geloof in gesprek’ willen we de focus met name leggen op: “hoe leren we van elkaar ons geloof handen en voeten te geven in onze leefomgeving”.
Op initiatief van de Raad van Kerken Nijverdal / Hellendoorn nodigen we zoveel mogelijk mensen uit om aan te sluiten en hun geloofsverhaal te delen. Heb jij ook het verlangen om vriendschappen te bouwen over kerkmuren heen, geef je dan op via je kerk of via de mail: geloofingesprek@gmail.com 
Meer informatie: www.geloofsgesprekken.nl  en http://geloofingesprek.nl/